de behandeling my code

De Mycode behandeling is speciaal ontworpen door schoonheidsspecialistes uit heel europa om de tekenen van o.a huidveroudering in het gezicht, hals en  decolleté te voorkomen en te corrigeren.

De behandeling hersteld ook vochttekort, hyper pigmentatie. Kalmeert de huid van roodheden (ontstekingen). Verstevigd de verslapte huid door lifting (botox achtige stoffen).
Maar ook gewoon geschikt om je huid een flinke oppepper te geven en er weer  fris en verhelderend uit te laten zien.De behandeling wordt met 3 codes (serums) uit het lab uitgevoerd.

Deze 3 worden gekozen naar behoefte van de huid van de klant op dat moment.

 

Als eerste wordt de huid intensief gereinigd. Door middel van een enzymatische peeling en scrub wordt de huid voorbereidt en worden dode huidcellen verwijderd.
Daarna wordt het serum samengesteld en met de handen in de huid gesluisd.

 

Afhankelijk van de gekozen behandeling, krijgt u een speciaal masker(s) (crème, vlies, peel off) om de huid te voeden, te beschermen en huidcellen te activeren.
Als laatste krijgt u nog een heerlijk verzorgende afsluitende creme en/of serum.

 

Voor een optimaal resultaat is het aan te bevelen om de behandeling thuis voort te zetten met het Mycode Specific serum voor thuisgebruik!

 

het MYcode specific  serum voor thuisgebruik

Het gezichtsserum is speciaal ontworpen om specifieke effecten die huidveroudering in het gezicht, bij de nek, en de halslijn veroorzaken te voorkomen en te corrigeren.

De specialist maakt de code in functie van de behoeftes van de huid kiezend uit dezelfde 6 codes als die worden gebruik tijdens de behandeling.
De thuisverpakking bevat hoeveelheid serum voor ongeveer 6 tot 8 weken.

 

Neem gerust contact met ons op voor advies/prijzen  of aanschaf andere producten van Summecosmetics!